Huidige week

Maandag:

 

Warm Gerecht:

  • Penne in tomaten- basilicumsaus met linzen, wortel, prei en courgette (veganistisch en lactosevrij)

  • Parmezaanse kaas

Salade:

  • Rucola melange met cherry tomaat, komkommer, kappertjes, rode ui blokjes, witte bonen en pesto dressing

Brood en beleg:

  • Vers afgebakken brood

  • Carpaccio

  • Tomatenchutney

  • Humus

  • Jonge kaas

Fruitmand

 

Dinsdag:

 

Soep:

  • Arabische courgettesoep (veganistisch en gluten- en lactosevrij)

  • Geroosterde kikkererwten

Salade:

  • Couscous salade met paprika, olijven, bos ui en tomaatjes met ras el hanout dressing (veganistisch en lactosevrij)

Brood en beleg:

  • Vers afgebakken brood

  • Mortadella

  • Bietenspread

  • Brie

Sapje en toetje

 

 

Woensdag:

 

Warm Gerecht:

  • Bo Koh; Vietnamese runder stoof met wortel en paprika (gluten- en lactosevrij)

  • Bo Koh vegan; Vietnamese stoof met champignons, wortel en paprika (vegan/ gluten- en lactosevrij)

  • Witte rijst

  • Limoen en koriander

Salade:

  • Zoet zure komkommersalade met mango, paprika, bosui en taugé

Brood en beleg:

  • Vers afgebakken brood

  • Surinaamse eiersalade

  • Oude kaas

  • Grillworst

Donderdag:

 

Soep:

  • Romige champignonsoep (veganistisch/ gluten- en lactosevrij)

  • Broodje met roomboter

Salade:

  • Salade Niçoise

Brood en beleg:

  • Vers afgebakken brood

  • Geitenkaas

  • Osseworst

  • Americain spread

  • Humus

Smoothie van de dag

 

Vrijdag:

 

Super snack:

  • Kip ketjap (gluten- en lactosevrij)

  • “Kip” ketjap (veganistisch/ gluten- en lactosevrij)

  • Brioche bun

  • Peper en zuur

Salade:

  • Gado Gado salade

Brood en beleg:

  • Vers afgebakken brood

  • Kip rollade

  • Jonge kaas

  • Creamcheese

  • Gegrilde courgette

 

Spekkoek