Huidige week

Maandag:

 

Warm Gerecht:

  • Penne met artisjok, venkel, citroen, erwten, ricotta en dille (vegetarisch/ glutenvrij)

Salade:

  • Veldsla met waterkers, chef Jasper’s befaamde bieten burgers, dadels, verse basilicum, amandelen en gegrilde pastinaak (vegetarisch en glutenvrij)

Brood en beleg:

Vers afgebakken brood:

  • Geitenkaas crème

  • Courgette/ basilicum spread

  • Kip samba of vegetarische kip samba salade

Fruitmand

 

Dinsdag:

 

Soep:

  • Noord Afrikaanse Harira soep (vegetarisch/ gluten- en lactosevrij)

  • Couscous met munt en kikkererwten

Salade:

  • Salade van rode linzen met gerilde aubergine, paprika en courgette met ras el hanout dressing (vegetarisch/ gluten- en lactosevrij)

Brood en beleg:

  • Vers afgebakken brood

  • Homemade humus

  • Mas uni (licht pittige tonijnsalade)

  • Oude kaas

Sapje

 

 

 

Woensdag:

 

Warm Gerecht:

  • Lemongrass chicken met paksoi en rode paprika (gluten- en lactosevrij) of;

  • Lemongrass vegetarische chicken met paksoi en rode paprika (veganistisch/ gluten- en lactosevrij)

  • Kokosrijst

Salade:

  • Romaine sla met edammame, bos ui, komkommer, tauge, mango en soja dressing

Brood en beleg:

  • Vers afgebakken brood

  • Avocado spread

  • Belegen kaas

  • Eiersalade met bacon on the side

Toetje

 

 

Donderdag:

 

Soep:

  • Vichyssoise (veganistisch/ gluten- en lactosevrij)

Salade:

  • Salade Niçoise (vegetarisch en lactosevrij)

Brood en beleg:

  • Frans stokbrood

  • Rilette de canard met uienmarmelade

  • Fransen kazen

  • Ratatouille spread

Smoothie van de dag

 

Vrijdag:

 

Super snack:

  • Beef Tex-Mex (lactosevrij) of;

  • Vegan Tex-Mex (veganistisch en lactosevrij)

  • Wraps, ijsberg sla, geraspte kaas, salsa

  • Tortilla chips

Salade:

  •  Mexicaanse tomatensalade met rode ui, mais, bonen en koriander (vegetarisch en glutenvrij)

Brood en beleg:

  • Vers afgebakken brood

  • Homemade humus

  • Zalmsalade

  • Oude kaas

Pannacotta taart met gezouten karamel