
Huidige week
Maandag:
Warm Gerecht:
-
Penne met artisjok, venkel, citroen, erwten, ricotta en dille (vegetarisch/ glutenvrij)
Salade:
-
Veldsla met waterkers, chef Jasper’s befaamde bieten burgers, dadels, verse basilicum, amandelen en gegrilde pastinaak (vegetarisch en glutenvrij)
Brood en beleg:
Vers afgebakken brood:
-
Geitenkaas crème
-
Courgette/ basilicum spread
-
Kip samba of vegetarische kip samba salade
Fruitmand
Dinsdag:
Soep:
-
Noord Afrikaanse Harira soep (vegetarisch/ gluten- en lactosevrij)
-
Couscous met munt en kikkererwten
Salade:
-
Salade van rode linzen met gerilde aubergine, paprika en courgette met ras el hanout dressing (vegetarisch/ gluten- en lactosevrij)
Brood en beleg:
-
Vers afgebakken brood
-
Homemade humus
-
Mas uni (licht pittige tonijnsalade)
-
Oude kaas
Sapje
Woensdag:
Warm Gerecht:
-
Lemongrass chicken met paksoi en rode paprika (gluten- en lactosevrij) of;
-
Lemongrass vegetarische chicken met paksoi en rode paprika (veganistisch/ gluten- en lactosevrij)
-
Kokosrijst
Salade:
-
Romaine sla met edammame, bos ui, komkommer, tauge, mango en soja dressing
Brood en beleg:
-
Vers afgebakken brood
-
Avocado spread
-
Belegen kaas
-
Eiersalade met bacon on the side
Toetje
Donderdag:
Soep:
-
Vichyssoise (veganistisch/ gluten- en lactosevrij)
Salade:
-
Salade Niçoise (vegetarisch en lactosevrij)
Brood en beleg:
-
Frans stokbrood
-
Rilette de canard met uienmarmelade
-
Fransen kazen
-
Ratatouille spread
Smoothie van de dag
Vrijdag:
Super snack:
-
Beef Tex-Mex (lactosevrij) of;
-
Vegan Tex-Mex (veganistisch en lactosevrij)
-
Wraps, ijsberg sla, geraspte kaas, salsa
-
Tortilla chips
Salade:
-
Mexicaanse tomatensalade met rode ui, mais, bonen en koriander (vegetarisch en glutenvrij)
Brood en beleg:
-
Vers afgebakken brood
-
Homemade humus
-
Zalmsalade
-
Oude kaas
Pannacotta taart met gezouten karamel